5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO EXPLAINED

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Blog Article

O situatie similara poate exista si in cazul oglinzilor, vezi daca oglinzile din dotare erau electrice, cu incalzire sau easy. Merita sa vezi si daca masina nu a avut dotari din fabrica precum "oglinzi electrice auxiliare" ori alte elemente care nu au fost incluse la momentul fabricatiei. Imagini din Arhiva cu Masina

De la ziua de fabricație până la eliberarea titlului de salvare sau resturi, tot ceea ce se întâmplă cu vehiculul Specific este înregistrat în assorted registre și baze de day folosind numărul VIN.

Această secțiune conține informații despre cât de des, când și din ce locație a fost interesat de un anumit vehicul, a vizualizat configurația acestuia și a comandat un raport despre acesta de la serviciul nostru.

S-a considerat că acest lucru nu funcționează bine, având în vedere numărul tot mai mare de vehicule și prin urmare s-a decis să se reglementeze și să se ajusteze denumirea VIN/serie sasiu la nivelul world-wide. al Normelor ISO . După introducerea normei ISO, producătorii de vehicule din piata americană s-au adaptat foarte repede la acest regular. ISO a introdus recomandări pentru aplicarea standardului VIN /serie sasiu și structura acestora, iar seria șasiu a fost folosită și în Europa. Cu toate acestea, seturile de informații conținute în acestea au fost introduse treptat. De exemplu, Volkswagen a început să codifice bucăți mai mari de informații în perioada 1995-1997, iar cifra de Command a apărut în perioada 2009-2015, pentru modelele selectate din grup. Cifra de Handle a VIN-ului / serie sasiu este de asemenea utilizată, deși nu la toate modelele mărcii. Pentru vehiculele europene, poate fi găsit de ex. la Audi A1. Mai jos enumerăm mărcile și modelele, împreună cu numerele lor VIN/seriile de șasiu, pentru a căror cifră de control este codificată:

Cu exceptia autoturismelor produse pentru piata interna din Japonia, existenta si unicitatea seriei de sasiu / caroserie este obligatorie in toate celelalte tari.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

De asemenea, poți să afli istoricul detaliat al autovehiculului – informațiile referitoare la reparații, inspecții tehnice, daune ale autovehiculului și/sau eventuala inundație a mașinii.

Prin urmare, este foarte vital pentru cumpărătorul unei mașini second-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Quick și destul de eficient, datele se potrivesc cu ceea ce mă așteptam de la vehicul. Voi folosi mai des. Raportul de istoric al vehiculului este un raport concis despre istoricul unui vehicul treatment prezintă istoricul vehiculului pe baza seriei de șasiu. Raportul constă în mai multe secțiuni organizate într-un aspect liniar clar și lizibil, ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediul seriei de șasiu, ceea ce ar putea afecta decizi de achiziție a respectivului vehicul.

Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in care vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la care trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se facial area? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de day care conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de date publice de informații ale registrului auto prin care puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază care ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un accident key. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe treatment nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti specialist in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Din cauza lipsei unor reglementări legale referitoare la astfel de citiri, raportul nu poate fi temeiul unei acţiuni în justiţie având ca obiect verificare serie sasiu falsificarea kilometrajului, înregistrarea greşită a acestuia de către orice autoritate precum şi afişplace valorii greşite a kilometrajului în rapoartele noastre. Dacă verificarea gratuită a arătat că nu există înregistrări referitoare la kilometraj, aceste day nu vor fi afișate în raport.

Report this page